Financieel fit uit elkaar

Uit elkaar gaan is lastig. Jullie woning verdelen kan nog lastiger zijn. Daarom hebben wij een slimme oplossing bedacht die jullie helpt om emotioneel en financieel uit de scheiding te komen. Samen met Rabobank zorgen we ervoor dat jullie geen zorgen hebben over de hypotheek.

of bel naar 088 1661 553

In één keer goed

Het belangrijkste is dat jullie meteen duidelijkheid hebben over jullie woonmogelijkheden. Daarom bekijken we hoe we alles zo kunnen regelen dat jullie allebei fijn wonen na de scheiding zonder financiële zorgen. Bij het eerste gratis mediationgesprek zit er niet alleen een mediator aan tafel, maar ook meteen een financieel adviseur. Deze adviseur berekent wat voor jullie de mogelijkheden zijn. Kan één van jullie de hypotheek overnemen? Of verkopen jullie de woning? En wat zijn hierna de koop- of huurmogelijkheden voor jou alleen?

Jullie hebben allebei meteen duidelijkheid en we garanderen dat de bank en de rechtbank jullie afspraken in één keer goedkeuren.

Inclusief SnelWonenScan!

Zorgeloosch Scheiden in 90 seconden.

Meer dan financieel advies

Zorgeloosch Scheiden is meer dan alleen financieel advies. De mediator neemt met jullie alle onderwerpen door waarover afspraken gemaakt moeten worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan afspraken rondom de kinderen, de boedelverdeling, het pensioen. Maar we doen nog veel meer om jullie te helpen tijdens en na deze lastige periode.

 Kindtherapie (KIEScoaching of kindgesprek)

 Fiscale aangifte in het jaar na de scheiding

 Aankoopbegeleiding nieuwe woning

 Notarisbutler: de notaris komt bij je thuis!

 Verzekeringen service

Het Zorgeloosch traject:

Zorgeloosch plant een vrijblijvende kennismaking

1e gesprek met financieel adviseur en mediator

Opstellen en tekenen
Convenant + Ouderschap + Financieelplan

Verzoek echtscheiding + indienen 
rechtbank

Start aanpassingen hypotheek

Woon-
oplossing voor beiden

Al 4.995 Rabobank klanten gingen jullie voor

Sinds de oprichting van Zorgeloosch in 2006 hebben we al 18.334 stellen geholpen bij het goed uit elkaar gaan. Onze klanten beoordelen ons met een 8,4!

“Ik ging met tegenzin maar kom er helemaal klaar uit. Alles is en wordt geregeld precies zoals je het wilt hebben. Ik ben dik tevreden.”

Beoordeling: 8,9

Aldus een klant tussen 31 en 40 jaar uit Hoensbroek

“Een zeer bijzondere prettige manier van werken en omgang met de personen aan tafel, over een toch niet zo een prettig proces.”

Beoordeling: 9,2

Aldus een klant tussen 51 en 60 jaar uit Voerendaal

“De bemiddelaar was kundig, prettig in de omgang en onpartijdig. Ze deed ontzettend haar best. Erg fijn. Kan het iedereen aanbevelen.”

Beoordeling: 8,3

Aldus een klant tussen 41 en 50 jaar uit Heemskerk

891 klanten hebben ons beoordeeld

99% beveelt ons van harte aan

8.8 is ons gemiddelde rapportcijfer.

Dé oplossing om goed uit elkaar te gaan!

Heb je interesse in een gratis en vrijblijvende kennismaking? Als je je gegevens achterlaat, nemen wij binnen het uur telefonisch contact met je op tijdens kantooruren. 

En je krijgt van ons de gratis Scheidengids die we op basis van onze ervaring met duizenden scheidingen hebben samengesteld.