Dé oplossing voor scheiden met een koopwoning 

Zorgeloosch Scheiden is dé formule voor mensen die op een goede manier uit elkaar willen gaan met een koopwoning. 

Of bel direct naar 088 1661 553

Een scheiding kan ook geld opleveren!
Na het oplossen van tienduizenden scheidingen weten we dat onze oplossing mensen financieel en emotioneel fit uit de scheiding helpt. Als jullie je geen zorgen meer hoeven te maken over het huis en financiën komen jullie tot betere afspraken. Bovendien is het onze overtuiging dat een scheiding vooral geld moet opleveren in plaats van kosten. Daar doen we alles voor.

Samen staan we sterker

Wij werken samen met onder meer Rabobank en ING. Als je klant ben bij deze banken met de hypotheek is er een grote kans dat je wordt doorverwezen naar ons om de totale scheiding te regelen.

We werken ook samen met andere banken en we weten door onze expertise precies wat er mogelijk is om bijvoorbeeld net wel de woning voor één van jullie te behouden en een tweede woning aan te kopen.

Dit is waarom je voor Zorgeloosch kiest.

R

Garantie: onze combinatie van scheidings-bemiddeling en financieel advies garandeert dat de bank en rechtbank jullie afspraken in één keer goedkeuren.

R

Woning: we regelen alles met jullie bestaande woning en we begeleiden jullie bij de aankoop van een tweede woning als dat nodig is.

R

Snelheid: je bent sneller uit elkaar, omdat we meteen starten met zowel het financieel plan als de mediation.

R

Duidelijkheid: van te voren weet je allebei wat mogelijk is en wat de kosten zijn van het hele traject en we zorgen ervoor dat je geen onnodige kosten maakt.

R

Ruimte voor emotie: wij besteden aandacht aan emoties; dit is belangrijk om tot afspraken te komen waar jullie beiden achter staan.

R

Scheiden en kinderen: we geven je veel tips en inzicht hoe je met kinderen om moet gaan tijdens en na de scheiding.

Waar moet je op letten bij jouw keuze voor een aanbieder

  • Is er iets van een financieel plan inbegrepen bij de prijs? 
  • Hoe zit het met een plan van een woning voor jullie alletwee? 
  • Zijn de advocaat en griffiekosten inbegrepen? Dit zijn vaste kosten namelijk.
  • Zijn de tarieven all-in of op uurbasis? In het laatste geval heeft de aanbieder er baat bij dat de scheiding zo lang mogelijk duurt.
  • Houd er rekening mee dat wanneer jullie een koopwoning hebben, er extra kosten bijkomen voor financieel advies van bijvoorbeeld de bank.

Dé oplossing om goed uit elkaar te gaan!

Heb je interesse in een gratis en vrijblijvende kennismaking? Als je je gegevens achterlaat, nemen wij binnen het uur telefonisch contact met je op tijdens kantooruren. 

En je krijgt van ons de gratis Scheidengids die we op basis van onze ervaring met duizenden scheidingen hebben samengesteld.