Tijdelijke woonruimte helpt jullie verder.

Z

Tijdelijke vakantiewoning

Z

Maximaal 3 maanden

Z

Door heel Nederland

Z

Gemeubileerd

Z

Vaste, gegarandeerd laagste prijs

Z

Aanbod geldt buiten juli en augustus

“Wij weten dat fysieke ruimte kan leiden tot minder spanningen tijdens en na de scheiding. Samen met onze partner EuroParcs bieden we daarom vakantiewoningen aan als tijdelijke oplossing als één van jullie een woning nodig heeft.”

Tijdelijke woonruimte geeft rust.

Als je uit elkaar gaat is de woning één van de eerste zorgen. Wie blijft er in het huis wonen, is dat financieel mogelijk en hoe zit het met een oplossing voor de ander?

Zeker in de huidige markt is het moeilijk zijn om (tijdelijke) woonruimte te vinden. Terwijl dat wel heel belangrijk kan zijn voor jullie om lucht te krijgen en op een goede manier uit elkaar te gaan.

Wat voor woningen bieden we aan?

  • 3 typen woningen
  • met een vaste prijs vanaf € 950 per maand
  • de maximale duur is 3 maanden
  • de woningen zijn gemeubileerd
  • faciliteiten op het park zijn exclusief wellness en wassen, maar inclusief zwembad (indien beschikbaar op het park van jouw keuze)
  • afspraken op maat

Financieel echtscheidingsadvies van Zorgeloosch.

Na tienduizenden scheidingen weten we dat financiële rust emotionele rust biedt. Daarom zit er bij iedere kennismaking een mediator én een financieel echtscheidingsadviseur.

Wij werken samen met verschillende banken op het gebied van echtscheiding en daardoor kunnen we jullie tijdens de kennismaking al meteen duidelijkheid geven over de koopwoning en jullie financiële positie na de scheiding.

Klantervaring.

Mijn ex en ik waren elkaar echt zat en spanningen liepen hoog op. Allebei eigen woonruimte was de volgende stap, maar we kregen het op korte termijn niet voor elkaar terwijl er echt iets moest gebeuren. Gelukkig kon ik tijdelijk even op het vakantiepark zitten, we kregen allebei zo weer lucht, perspectief en energie.

Hier vind je jouw tijdelijke woonruimte.

EuroParcs heeft in totaal 40 parken.

Terugbelverzoek aanmaken

* Aanbod geldt buiten juli en augustus

Hoe werkt het?

Je vult het formulier hiernaast in en een medewerker van EuroParcs belt je terug.

N

Europarcs checkt of jouw gegevens bij ons bekend zijn.

l

Europarcs maakt een voorstel op basis van jouw wensen.

i

Je krijgt het beste aanbod voor jouw tijdelijke woonoplossing.